Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Генерални спонзор интернет презентације о Призрену је Уметничка радионица за израду скулптурних фонтана "Бистрица".fontane-bistricafontane-bistrica

Све информације о раду ове уметничке радионице можете видети на интернет презентацији www.fontana.in.rs .


 

О нама

Представљамо вам редакцију која уређује ову интернет презентацију о Призрену. Молимо Вас да све предлоге који могу унапредити ову причу о Призрену и материјале које имате, текстове и фотографије шаљете на адресе: office@prizren.in.rs и info@prizren.in.rs.

 

Главни уредник и уредник за историју и архитектуру

Кристина ЈоргићКристина Јоргић, идејни творац Интернет презентације о Призрену. Рођена је 1990.године у Косовској Митровици. Од јуна 2015 године има звање мастер историчара, дипломирала на Филозофском факултету у Новом Саду. Свој велики допринос дала је страницама Историја, Архитектура и Знаменити Призренци. Тренутно ради на планирању литерарног конкурса који ће бити објављен на нашој презентацији. Кристина је својим приступом успела да представи посетиоцима наше презентације сву мултикултуралност Призрена као града.

 


Уредник за књижевност

Лела Марковић, рођена 1971. године у Призрену, дипломирани правник, члан удружења књижевника Србије, текстописац, аутор идејних решења друштвених игара за децу. Аутор је и девет књига поезије и прозе за одрасле и децу.

Лела МарковићУредник који ће на овој презентацији представити сва литерарна дела која говоре о Призрену. Лела ће бити заслужна да се дела о Призрену поново открију и сачувају од заборава. Сигурно је да ће Лелин рад подстаћи на писање о Призрену још пуно младих и талентпованих песника. Лела има своју Интернет презентацију која приказује њен целокупан опус: www.lelamarkovic.in.rs .


Коаутор и администратор презентације

Златко Јоргић, рођен у Призрену 1963. године. Дипломирани официр везе и дипломирани инжењер телекомуникација, ради у предузећу Телеком Србија ад. Живи и ради у Крагујевцу. Пре три године са ћерком Кристином започиње овај пројекат о Призрену. 

Златко ЈоргићЦиљ је да ова презентација буде отворена за све људе добре воље се испуњава. Планирају се нови пројекти и промоције ове Интернет презентације и за то је Златко задужен. За кратко време окупио је много људи добре воље који сарађују на овом пројекту. Свакако посетите и интернет презентације које представљају и његове друге делатности: www.dvorista.rs, www.fontana.in.rs.