Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Генерални спонзор интернет презентације о Призрену је Уметничка радионица за израду скулптурних фонтана "Бистрица".fontane-bistricafontane-bistrica

Све информације о раду ове уметничке радионице можете видети на интернет презентацији www.fontana.in.rs .


 

Фонтана-Елдорадо

Фонтана-Талиа

Спонзори

Главни спонзор интернет презентације о Призрену

Аутор-фонтана-Златко-ЈоргићПостојање интернет презентације о Призрену данас је везано за кључну помоћ Уметничке радионице за израду скулптурних фонтана "Бистрица". Скулптурне фонтане које се израђују у овој уметничкој радионици су јединствене у региону и састављене су искључиво од природних материјала, керамике, камена и дрвета. Аутор фонтана је Златко Јоргић  и на интернет презентацијама www.dvorista.rs и www.fontana.in.rs можете видети преко стотину до сада израђених фонтана за дворишта, стамбени и пословни простор. 

 

Аутор скулптурних фонтана Златко Јоргић ове године планира да изради дворишну фонтану "Шадрванска чесма" по моделу чесме из Призрена у природној величини. Наравно, као и код осталих модела биће израђен и модел ове чесме - минијатуре за Ваш ентеријер.


Уредништво интернет презентације о Призрену позива и остале заинтересоване спонзоре који могу помоћи рад и постојање ове веома битне интернет презентације о Призрену и Призренцима. Планирана активност за 2015 годину је литерарни конкурс на тему о Призрену за ученике основних и средњих школа Србије, региона и дијаспоре.